Bestellen online yogalessen

Hieronder vind je een overzicht van de online yogalessen die we nu gemaakt hebben. Deze zijn dus nu te bestellen. 

10 online lessen, thema 'De vijf Vayu'

Een reeks van 10 lessen binnen het thema 'De vijf Vayu' zijn er in yin, hatha en ashtanga variant.
De eerste drie lessen gaan over prana Vayu (gericht op longen, hart en hoofd (armen en handen en nek). daarna volgen de overige vier Yayu.

Vayu (Sanskriet वायु, Vāyu), ook bekend als Vāta वात, Pavana पवन, (reiniger) is als god van de wind(en) een van de voorname goden in het hindoeïsme. Net als bijvoorbeeld aarde en vuur is het een van de klassieke elementen (panchamahābhuta) in het hindoeïsme.

Het Sanskrietwoord voor 'vāta' betekent geblazen, 'vāyu' blazer en 'prāna' ademen (ook wel levensadem). Er wordt daarom ook naar hem verwezen als de god van het leven. Hij wordt verder omschreven als "Anila" (Adem), "Marut" (Lucht, die voor het leven nodig is), "Sparsana" (die aanraakt), "Gandavaha" (die geuren draagt),[1] "Mukhya-Vāyu" (de heerser Vayu) of "Mukhya Prāna" (de heerser van Leven).

content image

 

De vijf Vayu, les 1, hatha

les 1 van een serie over de vijf Vayu.Het is een fijne les voor de o.a. de schouders en de nek, de longen worden uitgedaagd en ook het hart. Veel zittende en liggende oefeningen. Veel houdingen in Flow. Als je deze serie vaak doet dan verlicht je klachten in nek en schouders. Let maar eens op wat deze les doet met je longen, de holtes. Ademruimte. Zonder muziek.

content image

 

De vijf Vayu, les1, yin

Het is een fijne les voor de o.a. de schouders en de nek, de longen worden uitgedaagd en ook het hart. Veel zittende oefeningen. Veel houdingen die rust brengen. Veel liefde. Als je deze serie vaak doet dan verlicht je klachten in nek en schouders. Zonder muziek.

content image

 

De vijf Vayu, les 2 yin

De les is les 2 van een serie over de vijf Vayu. Het is een fijne les voor de o.a. de schouders en de nek, de longen worden uitgedaagd en ook het hart. Veel zittende oefeningen. Veel houdingen die rust brengen. Veel liefde. Als je deze serie vaak doet dan verlicht je klachten in nek en schouders. Zonder muziek.

content image

 

De vijf Vayu, les 2, ashtanga

De les is les 2 van een serie over de vijf Vayu.
Het is een hele pittige les. Allemaal zittende oefeningen. Introductie voor de Ashtanga yoga. Veel voorbereidende houdingen. Veel techniek. Als je deze serie vaak doet dan word je niet alleen sterk en flexibel maar beheers je straks op veel dieper niveau de eerste serie van de Ashtanga yoga.

 

content image

 

De vijf Vayu, les 2, hatha

De les is les 2 van een serie over de vijf Vayu.Het is een pittige les, de longen worden uitgedaagd en ook het hart. Veel staande oefeningen. Veel voorbereidende houdingen. Veel flow. Als je deze serie vaak doet dan word je niet alleen sterk en flexibel maar beheers je straks op veel dieper niveau de hele flow die nog verder uitgebreid wordt. Zonder muziek.

Interesse in bestellen online yogalessen?

Indien je geinteresseerd bent in een of enkele van bovenstaande online TouTube yogalessen kunt u zich hieronder aanmelden. 

 

 

 

 

 

Bij opgave/aanvraag van online yogalessen, is het van belang melding te maken van eventuele medische informatie zoals bijvoorbeeld lichamelijke- en of psychische klachten. Een online yogales is geen therapie of geneeswijze en vervangt niet de reguliere geneeswijze. Bij opgave van bepaalde medische redenen kan Yogaschool Andante overwegen levering te weigeren. De weigering kan o.a. gebaseerd zijn op de veiligheid of het ontbreken van voldoende kennis over de aandoening van de cursist door de docente. Dit gebeurt in goed overleg met de cursist.Yogaschool Andante  is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade of opgelopen letsel van de gebruiker n.a.v.  het gebruik van de online yogalessen.