Ingrid

Ik ben Ingrid Pastijn, reiki master

 

Mijn naam is Ingrid Pastijn en ik ben geboren in Amsterdam. Ik heb de liefde van mijn leven ontmoet en voor hem ben ik in 2006 vanuit het westen van het land naar Heerenveen verhuisd. Wat mij het meest opvalt  is dat de mensen in het noorden nog tijd hebben voor elkaar.

Via een vriendin ben ik in 1996 in aanraking gekomen met Reiki. Dat vond ik zo mooi en het heeft mij zoveel gebracht dat ik zelf de Reiki II cursus ben gaan volgen in 1997 en in 1998 de opleiding tot Reiki master. Reiki master worden, volgt na zelf een periode van intensief samen werken met en begeleid worden door een Reiki master. Ik mag sinds die tijd zelf de Reiki-inwijdingen met veel liefde en aandacht doorgeven aan andere mensen. 
In de tussentijd heb ik veel Reiki-behandelingen gegeven aan mijzelf en ook op afstand aan anderen, dit natuurlijk naast het aanbieden van behandelingen bij mij thuis.
2017 is het jaar waarin ik me opnieuw ben gaan toeleggen op Reiki cursussen en door de kennismaking met Monique bestaat dit nu uit een aantal keren per jaar, samen met Monique, de Reiki cursus geven.

In de tussentijd heb ik een boek geschreven over letterologie, het gaat over de betekenis van de letters van ons alfabet. En ik heb ter verdieping ook een spel ontwikkeld vanuit dit onderwerp, het heet ‘ontdekkingsreis door de letters’, hiervan bestaat inmiddels ook een app. Reiki betekent universele energie. Reiki is er voor iedereen en het staat voor onvoorwaardelijke liefde. Reiki is heel zuiver en doet het beste in je bovenkomen.

Reiki is voor altijd. en reiki helpt je weer op weg te helpen als je bent vastgelopen.
Reiki wordt overgedragen via handoplegging. Het is een methode waarbij liefdevolle energie aan jezelf of aan een ander levend wezen wordt aangereikt. Bij Reiki maakt het niet uit welke klacht je hebt, de energie die het lichaam door Reiki krijgt zoekt namelijk zelf zijn weg en gaat naar de plaats waar het hardste deze energie nodig is.

Kortom Reiki is een cadeau aan jezelf, het is er altijd en overal.

Monique heeft mij de kans gegeven om Reiki cursussen te geven binnen Yogaschool Andante. Daar ben ik heel blij mee. Zo draag ik mijn steen bij aan het energetisch werk binnen de ruimte en help ik bezoekers een dieper contact tot stand te brengen met zichzelf. Dat kan op het niveau van mogelijkheden als op niveau van eventueel aanwezige blokkades.

Meer informatie

Wil je meer weten over Reiki nodig ik je uit om ook eens te kijken op de website van Ingrid www.ingridpastijn.nl  of  HIER .

Wil je meer weten of de cursus Reiki 1 klik dan HIER