De yogaschool

Yogaschool Andante, voelen dat je leeft.
 

Ben je overactief? Gespannen? Overbelast? Ervaar je stress of heb je een burn out?
Ervaar dan hoe we daar door middel van yoga mee aan de slag gaan.Yogaschool Andante is een professionele yogaschool en bevindt zich net buiten het centrum van Heerenveen. We geven les in verschillende vormen van yoga, meditatie en doen ook reikibehandeling en metamorfose massage.

 

We zitten aan de Leeuwarderstraatweg 54 in Lokaal 52, Centrum voor schoonheid, gezondheid en creativiteit, te Heerenveen. 

 

In Lokaal 52 hebben we een prettige, sfeervolle ontvangststudio alias lees/ontspanningsruimte. In deze ruimte kunt je ruim voorafgaand aan de les of na afloop van de les de les thee drinken en bijkomen. De lesruimte zelf is licht, ruim, aangenaam warm en is voorzien van eigen buitendeur en een openslaand raam.

De lesruimte van ruim 45 m2 is sfeervol ingericht en beschikt over een houten vloer, allerhande yoga hulpmaterialen zijn er aanwezig. De ruimte is altijd schoon en fris.
Een uitstekende ruimte voor maximaal 12 cursisten. Gereserveerd aantal plekken is nooit meer als 10 zodat er altijd ruimte blijft voor 2 leden die een les willen inhalen.
 

Je kunt bij de Yogaschool prima parkeren, er zijn voldoende parkeerplekken in en om onze yogaschool en parkeren is gratis.
De afstand vanaf treinstation en vanaf centrum Heerenveen naar de school is 3 kilometer.

 

Naar verschillende yogavormen