Bescherming tegen onzuiverheid, krachtstok en yoga

Bescherming tegen onzuiverheid, krachtstok en yoga

Bescherming / krachtstok en yoga

Als ik vol ben geraakt in de loop der tijd met onzuiverheid, als ik vermoeid ben, als ik geen weerstand meer kan bieden aan onzuiverheid , als ik op ben en leeg, als ik verdrietig ben en down, als ik het even allemaal niet meer zie zitten, als ik het geloof in mij heb verloren. Dan is er altijd een uitweg.

Ik zoek een vriend en laat mij dragen door vriendschap. Ik zoek er een schouder om op uit te huilen, een oor dat luistert naar mijn verwarde woorden, een hand die even aait over mijn haar (zevende chakra), ogen die door mijn onzuiverheid mijn ware essentie reflecteren.

Ik neem de tijd. Uit ervaring weet ik nu ongeveer wel hoe lang deze periode duurt. In de loop der jaren ben ik de stemmingen gaan documenteren. Eerst duurde het wel weken of maanden, vandaag de dag duurt het hooguit een week. Het gaat voorbij!

Ik breng mijn handpalmen tegen elkaar aan en plaats mijn handen voor mijn hart. Ik maak contact met met hart, ik voel mijn hart. Als ik mij weer volledig bewust ben dat ik een hart heb dan weet ik weer dat ik aangekomen ben bij mijn zuivere en eerlijke frequentie. Soms duurt het wel even voordat ik het echt voel, voordat ik echt contact heb.

Ik spreek hardop tegen mijzelf:”Zuiver mij van invloeden die niet bij mij horen. Zuiver mij van energie die hechting heeft gevonden in mij maar waar ik somber en depressief van ben geraakt. Laat mij maar een glas water zijn, zuiver van de bron, water dat door kan stromen en waar niets aanraakpunten vindt, vloeibaar stromend en kristalhelder, zuiver water. Omring mij met een helder licht, zo zuiver en oogverblindend dat elke vorm van energie die niet is van gelijke zuiverheid wordt gereflecteerd terug naar de zender. Laat mij energie aantrekken die mij aanvult in mijn zuiverheid. Moge het allerbeste uit mij komen en uit mij groeien. Mijn essentie, laat mijn essentie en mijn kern zichtbaar worden.”

Ik breng mijn armen door de ruimte omhoog en van daaruit maak ik een grote cirkel om mijn heen met mijn armen en mijn handen. Ik beweeg mijn armen zijwaarts door de ruimte, buig dan totdat ik mijn voeten raak met mijn handen. Ik breng het witte zuivere licht zo om mij heen om mij te beschermen. Ik beweeg weer terug omhoog op dezelfde manier, nu neem ik een licht groen aards licht mee omhoog dat mij voedt met gronding en natuurlijke wijsheid.

Ik ga liggen op de aarde. Zo zuiver ik mijzelf. Ik spreek hardop:”Ik ben zo welkom hier op aarde. Aarde is mijn moeder die onvoorwaardelijk van mij houdt en al weet sinds mijn geboorte dat ze me lief heeft, dat ze mij altijd zal dragen, dat ze engelen geduld met me zal moeten hebben maar dat de dag komt…de dag komt!”

Ik zie de zon en weet weer dat ik de afstemming heb gemaakt met zuivere liefdevolle warme energie. Ik voel dat ik alweer smelt van liefde. Dat ik zuiver ben! Dit ben ik. Namaste zon!

Ik mediteer liggend op mijn rug. Tijdens de meditatie volg ik alleen maar de reis die mijn adem maakt door mijn lichaam. Ik leef! Ik adem dus ik leef! De adem brengt me bij mijn lichaam. Ik luister naar waar mijn adem mij brengt. Ik ontvang de signalen van mijn lichaam. Ik blijf daar waar ik iets voel. Ik onderzoek dus ik haak niet aan. Ik hecht me niet aan wat ik voel, ik ga niet mee in de emoties, last, pijn. Ik ben er gewoon, ik zie het gewoon, met engelen geduld en als een liefdevolle moeder en een goede vriend draag ik mijzelf. Ik draag mijzelf. Is dat niet waar het allemaal omgaat? Ik kan mijzelf (ver)dragen. Het wordt stiller.

Vreugde, vandaag ga ik iets doen waar ik echt tot in mijn tenen blij van wordt!

9 november 2014 organiseren we een mooie dag in yogaschool Andante: We gaan een krachtstok maken volgens Sjamanistisch ritueel.

Ik kan het..mijzelf (ver)dragen en het beste uit mijzelf laten komen.

Namaste,

mijn ziel herkent jouw ziel