Audio Yoga

Monique de Vries:"Iedere week geef ik yogalessen. Natuurlijk ben ik zelf ontspannen na afloop van de les. Maar ik merkte toch dat ik het miste om zelf yogales te ontvangen. Ik probeerde het te doen door middel van online visuele yoga maar voor mij werkte het niet omdat ik teveel bezig was met kijken in plaats van voelen. Ik startte met het opnemen van mijn eigen lessen. De lessen zijn precies als de lessen die ik aanbied in de yogaschool. Ik startte met yoga op deze manier. En tot de dag van vandaag geniet ik van de audio. Ik heb een iPod vol met audio en ik kan kiezen per moment waar ik behoefte aan heb; hatha, yin, ashtanga, Do-in, flow, meditatie. Echt een uitkomst!"

Een aantal leden gebruiken de audio nu ook voor thuis. Ik krijg daarop de volgende reacties: Ik ken jouw stem en die stem vind ik prettig. De lessen zijn net zo als de lessen die ik wekelijks ontvang. Als ik dan niet kan komen naar de les of als ik op vakantie ga dan heb ik altijd nog de audio!

 

 

Yoga overal in praktijk via geluidsopnamen.

Je kunt nu ook zelf yoga doen op elk moment van de dag en op iedere willekeurige plek m.b.v. audiofragmenten ingesproken door yogadocent en speaker Monique de Vries.

Diverse opnames, veel mogelijkheden

  • zit- en lig meditaties;
  • yoga houdingen Hatha yoga gerelateerd; Yin oefeningen, Yang oefeningen, Tao  Yin  oefeningen en oefeningen uit de Ashtanga yoga. Allen ingesproken als losse yogahouding/ yoga asana.
  • Hatha Yoga introductie; kennis maken met Hatha yoga en de basis aan yoga houdingen.
  • Hatha yoga gerelateerd aan thema's; de overgang, burn-out, zwangerschap, boosheid, pijn, leven.

Een gemiddelde meditatie of yogahouding duurt 10 minuten; kortom 10 minuten  in yoga met Monique op de achtergrond als docent en speaker.
Perfecte geluidskwaliteit en leverbaar als MP3 bestand (of naar wens een ander bestand), inclusief USB Stick met logo van Andante.
Vanaf nu kun jij dus je eigen yoga bibliotheek gaan inrichten
op je pc, laptop of mobiele telefoon.

 

Tailor Made

Yogadocent Monique de Vries kan ze indien gewenst op maat voor je maken. Je bestelt en ontvangt nieuwe inspiratie vers van de pers op je eigen Yogaschool Andante USB Stick. Je kunt je intenties bespreken met Monique. Binnen het kader 'ik als levend wezen', waar wil jij je in verdiepen, wat wil je ervaren, waar verlang je naar. De houdingen kunnen zich daaromtrent vormen.

content image

Wat krijg je?

Een losse opnameset yoga bestaat uit uit 2 meditaties en 5 yogahoudingen en duurt ongeveer een uur. Het zijn afzonderlijke bestanden in bijvoorbeeld MP3 formaat. Simpel afluisteren via je smartphone op laptop.

 

Voor wie?

De audiofragmenten zijn geschikt voor iedereen die beschikt over een goed gehoor. Zeer geschikt voor de yogi die naast zijn of haar reguliere lessen graag ook zelf yoga thuis of onderweg wil doen  lekker luisterend naar een professionele docent.
Je wordt secuur in de houding begeleid en door het meereizen op de stem(ming) van Monique blijf je aanwezig en helder gewaar in het moment en in je eigen lichaam aanwezig.

 

Aldus is audio yoga geschikt voor:

  • iedereen die graag thuis yoga wil gaan beoefenen;
  • sporters die bijvoorbeeld veel onderweg zijn voor trainingen;
  •  werkenden met weinig tijd om naar de school te komen;
  •  zwanger en op een andere manier doorgaan met yoga;
  •  mensen die slechtziend of blind zijn.
  •  mensen die aan huis gebonden zijn en daarom niet naar yoga les kunnen komen

Meer informatie kun je vragen per mail of telefoon.

 

Wat kost het ?

Kosten per bestaande set € 30,-
Kosten voor een persoonlijke set op maat €40,-
De geluidsopnamen kun je natuurlijk meerdere malen gebruiken en neem je vervolgens een volgende set af dan kun je zo je eigen yoga-bibliotheek inrichten en uitbreiden. Je investeert op die manier in je eigen verdieping in de yoga.
De betaling kun je doen via bankoverschrijving (onder vermelding van eigen naam, en audio yoga)

Reacties luisteraars audio yoga

10 februari 2017

' De audiobestanden zijn een heel erg mooie en prettige aanvulling op de yoga lessen en helpen mij om aan persoonlijke punten zoals openheid, respect en dankbaarheid te werken. Soms vind ik het lastig om thuis, met de juiste aandacht, yoga te beoefenen doordat ik mij snel laat afleiden door andere zaken zoals het huishouden. De audiobestanden helpen mij om mijn gedachten uit te zetten, en mijn aandacht te richten op de oefening. De mogelijkheid om voor oefeningen te vragen die op jou zijn afgestemd zoals een intentie/mentale houding waar ik graag aan wil werken, of specifieke oefeningen zoals ademhalingsoefeningen zorgen ervoor dat je dieper in kunt gaan op punten waar je graag zelf aan wilt werken.'

Vera
 

7 juni 2017

' Heerlijk wekelijks in de les aandacht en bewustwording van mijn eigen lichaam. Elke week is het weer een verrassing hoe de les eruit ziet. De combinatie met thuis audio yoga, is voor mij een prettige  toevoeging.' 

G.

 

23 april 2018

'Ik heb deze week geen tijd om naar de les te komen maar gelukkig heb ik de mp3'

M.

28 juli 2018

Heb gisteren je opname beluisterd /de oefeningen gedaan.
Wil je zeggen dat ik het geweldig vind! Goeie opbouw, heldere stem en een set super-essentiële oefeningen. Het heeft me direct geholpen (denk er telkens aan, doe tussendoor de oefeningen) en zal dat straks ook doen voor mijn leerlingen als we weer beginnen.

Hartelijk bedankt Monique.

 

M. van Oosterzee

(Yogadocent)

 

4 september 2018

De Ashtanga audio yoga is niet alleen een goede aanvulling op de Ashtanga yoga lessen maar is ook handig voor als er eens geen les is. De opnames vormen samen een volledige les. Je kunt ze ook afzonderlijk gebruiken voor een kort yoga moment of om de houdingen te oefenen.  Het is heel fijn om door de vertrouwde stem van Monique rustig door de houdingen heen geleid te worden. Dit houd je aandacht vast en houd je tempo rustig.

Kortom echt een aanrader.

M. ter Maat