Aanmelden lessen

Welkom!

Fijn dat je er bent

Aanmelden alle yogalessen

Via  het aanmeldformulier kun je je eenvoudig aanmelden voor 10 Yogalessen via YouTube.

Welkom bij Yogaschool Andante. 

In de yogaschool lessen via YouTube vind je een plek om thuis te komen bij jezelf en om in stilte te zijn met jezelf. Voel je welkom, precies zoals je bent. Je vindt op het YouTube kanaal van Yogaschool Andante je eigen vaste docent. Monique is een docent die je graag inspireert en die zelf put uit een schat aan ervaring. Je ontvangt iedere week nieuwe lessen. Als jij je abonneert op het YouTube kanaal van de yogaschool dan vind je daar alle playlists die op dit moment kunnen worden aangeboden. Je kunt altijd kiezen wat je op dit moment interesseert.

Voor de 10 lessen zijn de kosten €75,00. Hiervoor ontvang je iedere week jouw les via een link naar de les in de bibliotheek YouTube yogaschool Andante, Monique de Vries. De link ontvang je via de app of als dat je voorkeur heeft per mail. Je kunt met deze link zo vaak je wilt en op een moment dat het jou goed uitkomt je les volgen. De link blijft onbeperkt geldig.

Je bent van harte welkom om vragen te stellen aan docent Monique de Vries over de school, de lessen, de les vormen. Het kan ook zijn dat je meer wilt weten over Reiki behandelingen of de Metamorfose massage of dat je vragen hebt over de web app van mijnyogajuf.nl.

Voor deze of andere vragen is docent Monique ook nu te bereiken via de mail

 info@yogaschoolandante.nl

Bellen of appen kan ook natuurlijk

06-42232437

 

Voel je van harte welkom om te informeren naar de huidige mogelijkheden.

Je ontvangt na verzending nog een infomail ter bevestiging. Controleer daarvoor ook je spambox, vooral bij deze eerst te ontvangen mail. 

 

Je kunt het bedrag van €75,00 overmaken op Rek.nr. NL11RABO0180780697 t.a.v. Yogaschool Andante of indien je wilt kan ik je ook een betaalverzoek sturen. Vermeld bij je betaling je naam en lesvorm/ lesthema.

Informatie of aanmelden Reiki

Wanneer je meer informatie wilt ontvangen over  Reiki, kijk dan HIER.